Bases de Podemos per la unitat d’Espanya

“La majoria de militants de Podemos estem per la unitat d’Espanya” – E-Notícies

Podemos Unidos considera que hi ha fractura social a Catalunya

El portaveu de Podemos Unidos, Enric Martínez, va participar ahir a la concentració unitarista a la porta de l’Ajuntament de Castelldefels on va manifestar a E-Notícies que “la majoria de militants de Podem estem per la unitat d’Espanya”.

“Sóc aquí per defensar la democràcia. La majoria de votants de Podem i del PSC estem per la unitat d’Espanya: unitat federal, unitat igual per tots els espanyols. El que estan fent els regidors del PSC avui és vulnerar de forma fraudulenta el mandat que tenen dels seus electors”.

“També sóc aquí per defensar la convivència, aquesta postura que una minoria s’imposi a la majoria, això no és fomentar la convivència sino tot el contrari. Hem de reivindicar la convivència a Castelldefels, a Catalunya i a tota Espanya de persones de totes les cultures”, va afegir.

Lectura complerta: http://societat.e-noticies.cat/la-majoria-de-militants-de-podem-estem-per-la-unitat-despanya-95972.html

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s