A instàncies d’Unidos Sí, la Junta Electoral de Girona ordena retirar l’estelada de Celrà en 24 hores – El Mon

L’alcalde de Celrà diu que desobeirà la Junta Electoral i no retirarà l’estelada

La Junta Electoral de Girona ha ordenat a l’Ajuntament de Celrà que retiri l’estelada del consistori i altres símbols partidistes en les pròximes 24 hores, coincidint amb el període de campanya electoral. En cas contrari, s’ordenarà als cossos de seguretat que procedeixin a la seva retirada segons es diu en un correu electrònic enviat aquest migdia. El primer tinent d’alcalde del consistori, governat per la CUP, ha explicat a El Món que «no pensem despenjar l’estelada, fa quatre anys que hi és, si algú la vol treure, que vingui» (…)

El Món ha pogut saber que el patit polític que ha requerit a la Junta Electoral de Girona que ordeni la retirada de l’estelada és Unidos Sí, un partit que es presenta a les eleccions del 20D i que és una escissió de Podemos. El seu líder és Enric Martínez, qui va presentar-se a les elecions primàries de Podemos a Catalunya i va criticar el to massa tebi de Podemos davant l’independentisme.

Celrà és també un dels cinc ajuntaments denunciats per la Fiscalia de l’Audiència espanyola per donar suport a la resolució independentista del Parlament (…)

Lectura completa: www.mon.cat/cat/notices/2015/12/celra_desobeira_la_junta_electoral_i_no_retirara_l_estelada_155054.php

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s