«Tabàrnia serà la tomba del feixisme» – eNotícies

Independentistes i unitaries s’escridassen

Ciudadela2

Un grup d’uns quaranta unitaristes, que s’han apropat a les portes del Parlament, s’han encarat a milers d’independentistes, i els han cridat: «Tabarnia serà la tomba del feixisme». Com a resposta, els antifeixistes han replicat amb crits de: «fora feixistes dels nostres barris». En tot moment els dos grups han estat dividits per un cordó dels Mossos d’Esquadra.

El grup d’unitaristes, entre els quals hi havia representació del partit Unidos Sí, portaven banderes espanyoles i de «Tabàrnia» i han clamat: «Puigdemont, cinc per cent», «Puigdemont a presó», i també «Visca Espanya», han escoltat «El cant de la senyera» i han ballat rumbes de Gato Pérez i Peret.

El grup d’independentistes ha cantat «Els Segadors» i l’han acabat amb crits de «Visca Terra Lliure» i «us cremareu de tan cara al sol». Al grup independentista s’hi han sumat els quatre diputats de la CUP.

[Nota: Esta web ha rectificado algunos errores u omisiones advertidas en el original]

Fuente (español): https://sociedad.e-noticies.es/tabarnia-sera-la-tumba-del-fascismo-115411.html

Fuente  (català): https://societat.e-noticies.cat/tabarnia-sera-la-tomba-del-feixisme-115411.html

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s